Lid worden of aanmelden als geïnteresseerde

Wil je met ons meedoen en oók bijdragen aan een duurzame samenleving? Meld je dan aan als lid! Dat kan ook zonder dat je direct in een project investeert. Het lidmaatschap kost eenmalig € 25,- inschrijfgeld.

Als lid bepaal je zelf hoeveel je investeert in de onze projecten en dus hoeveel je profiteert van jouw lokaal opgewekte, duurzame energie. Je hebt stemrecht en kunt meebeslissen over de bestuurszaken van de coöperatie.

Ben je wel belangstellend, maar wil je nog even bedenktijd? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt onze nieuwsbrief die eens in de drie maanden uitkomt. Wil je die niet meer ontvangen, dan biedt elke nieuwsbrief de mogelijkheid om je uit te schrijven. Je krijgt ook de uitnodigingen voor onze informatiebijeenkomsten.

Als je al zeker weet dat je in een project wilt investeren, kun je je beter meteen opgeven als lid. Bij de toewijzing van participaties of obligaties krijgen leden namelijk voorrang. NB! Je kunt meestal óók investeren in onze projecten als je zelf al zonnepanelen op je dak hebt! Neem bij twijfel contact met ons op.

De gegevens die je verstrekt door het invullen en versturen van onderstaand formulier worden door ons verwerkt conform onze privacyverklaring, die voldoet aan de wettelijke eisen. Deze kun je vinden via deze link.

    Kosten lidmaatschap: € 25 euro eenmalig inschrijfgeld, geen contributie.
    Velden met een * zijn verplicht!
    Ik meld mij aan als*:

    lidgeïnteresseerde