Wil je meedoen met de Coöperatie Opgewekt Houten en bijdragen aan een duurzame samenleving? Meld je dan aan als lid! Dat kan ook zonder dat je direct panelen aanschaft. Het lidmaatschap kost eenmalig € 25,- inschrijfgeld.

Als lid bepaal je zelf hoeveel je investeert in de zonnepanelen van de coöperatie en dus hoeveel je profiteert van jouw lokaal opgewekte, duurzame, energie. Ook heb je stemrecht en beslis je mee over de zaken die de coöperatie aangaan.

Ben je wel belangstellend, maar nog geen ‘investeerder’? Meld je dan aan als geïnteresseerde en je ontvangt regelmatig onze Nieuwsbrief met nieuws over Opgewekt Houten en haar activiteiten. Je krijgt dan ook de uitnodigingen voor onze informatiebijeenkomsten. Als je al zeker weet dat je in een project wilt investeren kun je je beter opgeven als lid. Bij toewijzing van participaties in projecten krijgen leden namelijk voorrang boven geïnteresseerden.

De gegevens die je verstrekt door het invullen en versturen van onderstaand formulier zullen door Opgewekt Houten worden verwerkt conform onze privacyverklaring. Deze kun je vinden via deze link.