Mij naam is Aad de Jonge (19-11-1955). Ik ben getrouwd met Corrie. We hebben twee zonen, twee schoondochters en vier kleindochters. In 2018 ben ik (pre)pensioen gegaan. Als vrijwilliger verzorg ik voor een aantal organisaties (waaronder COH) de technische kant van hun website. Verder verzorg ik trainingen voor www.samendementievriendelijk.nl. Sinds kort ben ik lid van de werkgroep communicatie van COH. Verder ben ik hobbyfotograaf (www.aaddejonge.nl) en lid van fotoclub Perspektief. Ik maak mij zorgen om de aarde en probeer duurzaam te leven. Duurzame energie hoort daarbij!

 

 

Mijn naam is Chris de Groot, ik ben geboren in 1958, vader van 2 kinderen en inmiddels opa. Ik werk nog (bij de overheid) en ik geloof al sinds de jaren 70 dat we energie beter kunnen lenen van zon en wind dan dat we fossiele brandstoffen verbranden (waarbij veel CO2 vrijkomt). Aangezien we dit inmiddels kunnen doen dankzij zonnepanelen, windmolens, warmtepompen, elektrische auto’s etc., ben ik gelijk lid geworden van Opgewekt Houten toen zich de mogelijk voordeed.
Voor Opgewekt Houten plaats ik opwekkende berichten over de opkomst van duurzame energie op Twitter/X en ik ben lid van de werkgroep communicatie.

 

 

Mijn naam is Willem van Oppen, bouwjaar 1962, inwoner van Houten sinds 1995 en vanaf 2017 lid van Coöperatie Opgewekt Houten. Na een bestuurstermijn doe ik nu mee in de Werkgroep Communicatie, en leg ik me toe op de ontwikkeling en realisatie van Zonneweide De Heul en Stroomveld De Knoest. Fijn om iets concreets te doen aan beperking van de klimaatverandering en het helpen in gang duwen van de energietransitie! In het dagelijks leven werk ik bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, een not-for-profit organisatie in Utrecht. Mijn specialisme daar is brandbeveiliging en keurmerken.

 

 

Mijn naam is Jaap Kant. Geboren in  1955 en na mijn pensioen heb ik mij gemeld om hand en spandiensten te verlenen.
Als lid van de werkgroep communicatie houd ik mij bezig met de praktische zaken van de interne- en externe communicatie: Het maken van Actie- en Besluitenlijsten van onze werkgroep, het regelen van locaties voor bijeenkomsten/ lezingen, deelname aan informatiemarkten/ -avonden, verzorgen van flyers, publicaties in Houtens Nieuws.
Mijn drijfveer is onze missie.  Daarnaast wil ik graag de overvloed aan informatie trechteren en overzichtelijk maken om zo medeburgers van Houten aan te sporen tot concrete acties.

 

 

Mijn naam is Arjan de Groot, 64 jaar en ben na 30 jaar Eneco, sinds 2019 betrokken bij de Coöperatie. Ik woon samen met Irene in het mooie Schalkwijk en samen hebben we 5 kinderen en 3 kleinkinderen. In mijn overige vrije tijd doe ik ook vrijwilligers werk bij Landgoed Wickenburgh en ben ik bezig met sport (tennis, Padel, hardlopen, fietsen) Binnen Opgewekt Houten houd ik mij bezig met projecten en  de communicatie. Werkzaamheden waar ik mij bij Eneco ook bezig hield. Door mij in te zetten voor de coöperatie kan ik direct mijn steentje bijdragen aan de belangrijke energietransitie in Houten. “Stop the climate change, act now”