Ik ben Bert van Iperen en geboren in 1952 en ruim 30 jaar woonachtig ik Houten. Inmiddels al een heel aantal jaren met pensioen en vanaf de start betrokken bij COH. Gevraagd door de initiatiefnemer Wilko Kistemaker.
Van huis uit elektrotechnicus en werkzaam geweest in de noodstroomsystemen. De elektrotechnische kennis komt goed van pas bij de realisatie van onze projecten. En dus vanaf de start lid van de werkgroep projecten. Mijn drijfveer is een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de samenleving in het algemeen en die binnen Houten in het bijzonder. De grote uitdaging voor de korte termijn is, hoe realiseren we duurzame opwekprojecten met de huidige elektrotechnische infrastructuur?

 

Ik ben Adrie Bos geboren 1949 en sinds zomer 2023 lid van de werkgroep Projecten. Ik wil graag  m’n steentje bijdragen aan de Coöperatie Opgewekt Houten omdat ik het opwekken van duurzame energie in de Gemeente Houten erg belangrijk vind. Ik ben gepensioneerd. Voor m’n pensioen werkte ik bij de TU Delft als universitair docent.

 

 

 

 

 

Ik ben Carel Deckers, ben 66 jaar, woon sinds 1985 in Houten en ik ben nu ruim 2 jaar met pensioen. Ik heb 15 jaar bij Fokker gewerkt en 25 jaar bij Movares, een groot ingenieursbureau in Utrecht. Bij Movares heb ik, als kwaliteits- en milieu veel werkzaamheden verricht om aan allerlei kwaliteits en milieu-eisen te voldoen. Ik wil in mijn vrije tijd graag invulling geven aan de verbetering van het milieu onder het motto: “Think global, act Local”. Ik hoop dat ik d.m.v. een actieve rol in de Projectengroep van het COH dit kan bereiken. Momenteel richt ik me vooral op het ontwikkelen van zonnepanelen op parkeerterreinen in Houten.

 

Mijn naam is Wilko Kistemaker, 65 jaar. Getrouwd met Jet en we hebben 3 dochters, en 7 kleinkinderen. Mijn rol binnen COH is projectleider binnen werkgroep Projecten. In deze rol help ik om coöperatieve daken te realiseren en kan ik de brug te slaan naar zonnedaken op Houtense bedrijven. Dagelijks ben ik als zelfstandig projectleider actief voor Stichting Impact Houten, het duurzaamheidsplatform voor Houtense bedrijven. Ook werk ik voor energie coöperaties elders in de provincie Utrecht, (Harmelen en Amersfoort). In 2015 heb ik initiatief genomen voor de oprichting van COH en daarna ben ik 4 jaar voorzitter geweest. Daarvoor heb ik me gericht op zonnepanelen voor particulieren. Mijn drijfveer is het willen bijdragen aan de energietransitie vanuit het besef dat dit dringend nodig is.